Gedoe en gewandel

Het heeft even geduurd.... een nieuwe vlog-film. Oorzaak was ... veel gedoe. En ik heb zo'n hekel aan g e d o e !

Het begon met de noodzakelijke aanschaf van een nieuwe laptop. Ik had het beeldscherm van mijn oude vertrouwde apparaat naar de filistijnen geholpen, dus ik moest wel.
Oh... wennen was dat... gedoe met andere instellingen, wachtwoorden... oh... errug en irritant allemaal. Ik hou niet van dergelijke veranderingen, dat vind ik gedoe. Het ergste was misschien wel dat Movie-maker, een programma van Windows waar ik mijn vlogs en filmpjes mee maakte, hupsakee, ineens niet meer in het pakket werd mee geleverd. Dus moest ik op zoek naar een ander programma. Ik ben dan te ongeduldig en dus... lukte dat van geen kanten. Er waren ook teveel andere omstandigheden wat ook tegen werkte.

En ineens deze week.... kreeg ik zowaar de geest en heb een klein filmpje in elkaar geknutseld.

Ja, ik wandel dus nog steeds en doe heel erg mijn best!

 


Bovenstaande foto's zijn genomen op Spannenburg.

2 x per week loop ik hier naar toe. Mijn vriend de toren noem ik 'hem'. Er is een brug over het Prinses Margrietkanaal en uit 4 verschillende richtingen kruisen daar wegen. Ik loop daar trouw de taluds op en af... 

 

Tijdens een wandeltocht kwam een mevrouw naar mij toe met de vraag of ik soms vlogs maakte van mijn wandelingen. Verbluft zei ik ja...
Enthousiast vertelde deze mevrouw dat ze mij helemaal had gevolgd en blij was mij in levende lijve te ontmoeten!

 

Wauw.... dat was leuk! Ik voelde me bijna een BN-er!

Ik wordt er vaker op aan gesproken dat mensen mijn belevenissen volgen.... Ik ben dan ook heel blij dat het vandaag gelukt is om weer iets te publiceren.

Over een paar weken is er de 11-Steden wandeltocht. Die 1ste van de vijf dagen begint met 50 kilometer van Leeuwarden naar Sloten. Ik denk dat ik best een doorzetter ben... ik wil en ik zal en ik moet... dit bereiken.

 

Tegelijkertijd ben ik me heel erg bewust van het feit dat het mij gegund is dat ik dit lichamelijk kan doen. Dat is een voorrecht maar ook enigszins een keuze. Anderhalf jaar geleden gestopt met roken, (te)veel eten en meer bewegen. Ik had het ook niet kunnen doen.


Ik heb dit jaar de keuze gemaakt om te proberen een nog grotere prestatie te leveren én aandacht te vragen voor Energy4All.
OK... ik sta 's morgens heel vroeg op om mijn kilometers te trainen, ik 'vreet' kilometers door weer en wind, hagel en sneeuw!

We go for it!
Lieve sponsors van mijn Goede Doel Energy4ALL... jullie gift motiveert mij enorm om vooral niet op te geven = Energie voor Energy!

 

 

 

 

Op de site van Energy4All is de actiepagina

Kilometers wandelen voor Energy4All

aangemaakt.
https://actie.energy4all.nl/actie/christien-dijkstra

 

 

 

 

P.S. Wil je de filmpjes van vorig jaar zien?
Je vind ze HIER op mijn YouTube-kanaal.


Reactie schrijven

Commentaren: 0