Instagram

Ik ben van de generatie die nog weten wanneer ze voor het eerst TV-toestel kregen. 

 

Wij kregen televisie in 1964, aanleiding waren de Olympische spelen in Tokio. Toen hoefden we niet meer op woensdag- en zaterdagmiddag naar de buren. Wat genoten wij van de programma's, jeugdseries in zwart/wit.

 

In de 1993 kregen wij een computer met floppy's! Mijn man en ik hebben toen een computercursus gevolgd bij Scheidegger. We kregen een toetsenbord mee naar huis en moesten dat aansluiten op de TV. Zo konden we oefenen.....we leerden toen programmeren. Daar is bij mij niets van blijven hangen! :-)))


In 2003 hielp mijn neef me om een site te bouwen voor mijn, www.kerstbeelden.nl Wat vond ik dat fantastisch leuk werk en ik vond het stoer om als huisvrouwtje, zo noemde ik dat graag om te provoceren ;-), met andere dingen bezig te zijn dan (letterlijk) huis, tuin en keuken. 

Het kopieerapparaat vroeger op mijn werk, was voor mij al een ding om creatief mee bezig te zijn. Laat staan de computer!

Van zelf-site-bouwen werden de mogelijkheden steeds uitgebreider en gemakkelijk gemaakt. Tegenwoordig is alles voor geprogrammeerd en hoef je alleen nog maar voor input te zorgen. Daarbij blijft het voor mij een grote uitdaging om mijn site's er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Maar het vrééééét tijd!!

 

Eerst was er Hyves en later kwam facebook. Het is voor mij enorm intrigerend om te ontdekken, hoe-doe-ik-dat en wat betekent dat voor Ashtown? Niet eens het resultaat is voor mij belangrijk (wat voor soort ondernemer ben ik ;-)) ,het proces er naar toe is voor mij misschien nog wel het leuks!
Instagram was iets waar ik nog geen kaas van had gegeten. Dat kon ik op de één of andere manier niet uitstaan. Ik kon immers websites bouwen, webshops onderhouden, facebook gebruiken. Ik kan bloggen en vloggen en heb een eigen Youtube kanaal. Maar ik wilde ook Instagrammen!

I always get my sin....

Sinds een aantal weken ben ik druk met foto's plaatsen, commentaartjes erbij te zetten en #hashtags bedenken en vooral uitvinden hoe, wat en wanneer. Ik vind het leuk, echt leuk en vooral in combinatie met de site, blog, webshop, facebook.
Wat tot nu toe het allerleukste is dat het zoveel nieuwe inspiratie geeft. Want eerlijk is eerlijk, ik heb ook input van buiten mijn wereldje nodig om niet alleen Ashtown maar ook mezelf te laten groeien. Dankzij Instagram was ik zeer gemotiveerd om beide sites te herzien en aan te passen. 

Ik zelf ben heel blij met het eindresultaat. Dat blije gevoel deel ik dan graag in huiselijke kring. Dan zeg ik bv onder de koffie tegen mijn kinderen: "Goh... ik vind mijn site er nu gaaf uit zien hoor, zo goed heb ik het nog nooit voor elkaar gehad!" waarop mijn dochter als commentaar gaf... "Dat zeg je altijd na iedere metamorfose...". 
OKeeejjj ... nou ja... daar ben ik me niet van bewust hoor, maar het zou heel goed kunnen! :-)

 

Ik ben ontvankelijk voor commentaar! Hoe vind je mijn site's? Zie je typefouten of iets anders wat niet klopt?
Geef maar commentaar want hoe mooi ook is, het kan altijd beter! We streven altijd naar perfectie! 


Wil je Ashtown bekijken en/of volgen op Social Media... Hieronder vind je de ▼linkjes▼

Reactie schrijven

Commentaren: 0