Nieuwe fase, ik ben Beppe!

Vorige week, donderdag 26 april 2018, zijn wij voor het eerst grootouders, Pake en Beppe geworden van een prachtig jongetje: Simme Harmen

Simme is bijna 7 pond, 51 cm lang en met zijn moeder, onze jongste dochter, is het ook prima!

Alle clichés zijn waar, wat is dit een groot voorrecht om mee te mogen maken. De weg er naar toe was niet vanzelfsprekend, des te meer doet het je beseffen wat voor een groot wonder de geboorte van een kindje is.

 

Zelf hebben wij drie dochters en nu dan een kleinzoon, ik heb het nog maar drie keer over een zij gehad ;-)

Simme is een hele oude Friese naam. Zelfs in Friesland heeft lang niet iedereen van deze naam gehoord. Ik kende de naam wel en was reuze verrast dat onze dochter en schoonzoon voor zo'n originele naam hadden gekozen. Harmen, de 2de naam is ook al zo stoer.

 

De toenemende drukte die de webshop met zich mee brengt heeft me doen besluiten om voorlopig te stoppen met de beurzen. Bovendien krijg ik overal vandaan het advies om vooral van mij kleinkind te gaan genieten. En dat ga ik doen! Ik weet toch, door onze eigen kinderen, hoe snel het voorbij gaat. Het ene moment spelen ze in de zandbak, het andere moment gaan ze op kamers! Of ik ga oppassen? Jaaaaaa! Hoe en wat dat zien we nog wel maar deze Beppe staat vooraan!

Reactie schrijven

Commentaren: 1
 • #1

  Else Bayards (zaterdag, 20 april 2019 21:37)

  Beste Christien,

  Fijne Paasdagen en gefeliciteerd met je nieuwe kleinkind. Mooie naam heeft ze gekregen.

  Groetjes uit Odoorn,

  Else Bayards