Vloggen en kerststal opbouwen

Ik heb een idee.... en als ik iets in mijn hoofd heb...
Het is namelijk zo, tegenwoordig vlog ik! Mezelf filmen en opnemen terwijl ik iets aan het doen ben, waarvan ik het idee heb dat anderen het misschien wel leuk vinden om dat te bekijken.
Sinds eind juli ben ik aan het wandelen geslagen en dat hele proces, van helemaal niets geen beweging tot wandelaar, dat leg ik vast voor de eeuwigheid. Ik vlog mijn belevenissen.

Ik vind het leuk werk, dat vloggen en filmpjes maken. En waarom zal ik het proces van het opbouwen van mijn kerst diorama niet gaan vloggen?! Dan kan iedereen zien dat het toch wel een hele klus is!  Misschien breng ik anderen op ideeën, dat zou helemaal leuk zijn. 

Dit jaar wil ik onze antieke Franse buffetkast ombouwen, als basis natuurlijk uitermate geschikt. Zo'n kast leent zich er heel goed voor. Hoe ik het heb aangepakt en hoe ik ben begonnen vertel ik in de 1ste Vlog! 

Voor dit doel heb ik op Youtube een kanaal voor Ashtown ingericht. Deze is te vinden als je op het plaatje hieronder klikt.:


De komende weken worden daar met regelmaat filmpje op geplaatst net zolang totdat Kerst 2017 zijn intrede heeft gedaan! De vlogs worden samen gebracht in de afspeellijst: 
Vlog's: Opbouw kerststal diorama 2017

 

Have fun!

Reactie schrijven

Commentaren: 0