Kooplust

Op dit moment ben ik druk bezig met inkopen van nieuw assortiment! Er komt o.a. een hele uitgebreide lijn, machtig mooie, te gekke meubeltjes en accessoires van 'gietijzer', 30 verschillende items! (eind mei komt deze serie binnen)

 

Superleuk voor herbergen, minituintjes, muizenhuizen, poppenhuizen en tuintjes... noem maar op!

 

Ook nieuwe mandjes, nog meer terracotta en mini-keuken-dingetjes als strijkplank met strijkbout, zo leuk voor een mini huishoudinkje.

Ik zeg wel eens dat inkopen net ze leuk is als verkopen. Het bedenken wat je wel en niet in het assortiment wilt hebben. De spanning van het ontdekken van nieuwe items. En het toppunt van spanning om dàt in je assortiment te krijgen wat helemaal boven aan je wensenlijst staat. Het euforische gevoel als dat lukt.... wat na twee dagen weer weg ebt omdat de speurneus dan alweer de andere kant op staat.
Het is een verslaving, ik geef het toe en ik kan het niet helpen. Ik vind het heerlijk om heel veel leuke hebbedingetjes te kopen en ik mag dat doen onder het mom dat het allemaal voor Ashtown is.

Ik geniet er zo van! Maar eerlijk is eerlijk, eigenlijk maskeert het gewoon mijn gat in de hand. Want dat heb ik! Een hele grote!

 

Ik ben heel enthousiast over het nieuwe assortiment van het komende jaar, zoveel moois al ingekocht en ik ga nog lekker even door. Mijn gat in mijn hand ga ik niet dicht laten maken. Dat is toch onbegonnen werk. Het zit er al zo lang en het hoort gewoon bij mij ;-) 

Reactie schrijven

Commentaren: 0