Start opbouw kerststal diorama 2015

De afgelopen maanden is er een kleine uitbreiding gerealiseerd van wat ik altijd, onze 'zomerresidentie' noem. En de hele zomer heb ik naar dit moment uitgekeken! Al jarenlang staat er bij ons op de zolder een mooi grote groep kunststofbeelden. Vanwege weer en wind konden die, als de tijd daar was, nooit buiten staan. Nu was er eindelijk de gelegenheid om een sfeervolle hoek in ons tuinhuis te maken. 
En het is echt super!! Heerlijke stoelen, geurkaarsje, olielampje en een wijntje, dit is GENIETEN!
Naast deze primeur was er nog eentje. Ik heb het neerzetten van deze beeldengroep uit handen gegeven en het is bovendien gelukt om me er (bijna) niet mee te bemoeien! (Bedankt toppers voor alle hulp! )

Wat betreft het binnengebeuren, daar is ook een start mee gemaakt en dit is wat er nu staat. De basis zijn enkele houten pallets die nog niet in de kachel zijn verdwenen (zeg maar van de ondergang gered).

Het wordt anders dan andere jaren. We hebben zoveel mooie nieuwe miniaturen en bouwmaterialen erbij gekregen. Hoog tijd om daar wat mee te gaan doen.

Natuurlijk had ik dat deze zomer allemaal kunnen bedenken, net als heel veel andere kerst-drukte-dingen waarvan ik het hele jaar weet dat ze er aan zitten te komen. Maar dat wil het best als de goede sfeer in de lucht hangt. En die is er nu! Komt me niet goed, vanwege kerstdrukte in ons bedrijf, uit maar het zij zo en ik ben van plan om er veel van te gaan genieten! 

Misschien wordt het dus niet zo spectaculair groot als andere jaren maar wel speciaal en ik hoop dat u mee geniet!Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Elly Luiten (maandag, 09 november 2015 17:28)

  Ha christien.
  Leuk dat je nu 'n blog hebt.
  Ik denk dat 't wel mee en niet tegen zal vallen.
  Alles wat jij maakt is mooi,of zeg maar super.
  Ik zal je zeker volgen.
  Groeten,Elly

 • #2

  Tinus en Annie (dinsdag, 10 november 2015 16:16)

  Je hebt ons ook al weer aangestoken met je virusje, Christien. Waar we de afgelopen zomer nog aan de koffie zaten staat je stal al...ziet er prachtig uit!!
  En kalm blijven is makkelijk gezegd, maar.........!
  Tot gauw!