Regelmatig krijgen wij van klanten foto's en filmpjes toegestuurd die, met onze producten, de mooiste voorstellingen maken. Ze brengen ook ons vaak op verfrissende ideeën. We vinden het fijn, deze inspirerende kunstwerken, met u te kunnen delen. Met veel dank aan alle inzenders!

 

Plaats je op Instagram foto's, dan vinden we het erg leuk als je daar de tag #mijn_ashtown bij zet!
In verband met de beschikbare ruimte worden van tijd tot tijd oude fotos verwijderd
en komen er nieuwe voor in de plaats.


Een prachtig Muizenhuis! Je kunt de maker volgen op Instagram @demuizenherberg . Ons assortiment is hier zo mooi neer gezet en het matcht perfekt!
De maker vertelt:
Het idee achter de Muizenherberg.
Ik wilde mijn muizen een plek geven, waar ze et naar hun zin hebben, maar dan wel anders dan een muizenhuis! Ik kwam op het idee om een muizenherberg te maken. Ik begon met hout, mdf, maar dat werd al snel te zwaar. Nu maak ik alles van karton en foam, ideaal! Het laat zich gemakkelijk schilderen. Waarom alles zo donker? Nou een herberg heeft wel iets smerigs, vies, vuil, lugubers. Daarbij denk ik aan 'Les Misarables', daar haal ik mijn inspiratie uit. Heerlijk water bij de wijn doen, gasten voor de gek houden, stelen en weinig scho maken.

 Zo heb ik dus mijn @demuizenherberg (instagram) gemaakt.

 Van PETER van WOUDENBERG is deze compilatie. Hij decoreerde diverse dakpannen tot geweldig mooie tafereeltjes! Bekijk ook eens Avalon-fantasy-gallery

Dick Roelofs

Wiepy van Kuppeveld-Smits


Van KATJA kreeg ik onderstaande foto's via de WhatsApp. Ze maakte, met o.a. materialen van Ashtown, dit geweldig leuke tafereel. Het is een feestje om naar te kijken! Ik kon niet kiezen uit de foto's en heb ze daarom maar allemaal geplaatst...