Nijmeegse Vierdaagse, I did it!

Mijn leven lang haatte ik sport en heb nog nooit ook maar iets aan beweging gedaan. Nou ja, sinds een jaar of twee heb ik een e-bike en nu pak ik wel geregeld de fiets. That's all. 

Kwam ik wandelaars tegen dan dacht ik hooguit... hebben die mensen niets beters te doen? Ik had daar geen tijd voor, nee....druk...druk.

 

Mijn schoonzoon heeft de Nijmeegse 4 Daagse 2x gelopen en ik, zijn schoonmoeder, was een enthousiaste supporter. Vorig jaar deed hij niet mee en volgde ik het spektakel voor TV.

 

De laatste dag zag ik al die mensen binnen komen en toen ging er bij mij een knop om...

DOEL 1: Als ik kilometers zou opbouwen, afstanden zou trainen... dan moest het mogelijk zijn dat ik uiteindelijk de Nijmeegse Vierdaagse...
DOEL 2: Ik zou moeten stoppen met roken want dat zou mijn conditie ten goede komen. En als ik dan toch bezig was ook maar een DOEL 3: Afvallen want op dat moment woog ik 88 kilo. 
In 2018 zou ik 60 worden... wauw 2018 wordt mijn jaar!

Plan van aanpak / Vloggen

Ik heb meteen wandelschoenen gekocht en ben eerst eens begonnen met anderhalve kilometer te lopen (twee dagen spierpijn ;-))

 

Het afgelopen jaar heb ik in weer en wind getraind, bruggen en viaducten op en af gelopen, wandeltochten mee gedaan en alles heb ik vast gelegd in 24 vlogs. Deze werden van tijd tot tijd gepubliceerd door 50plus Friesland / Nederland.

De hele afspeellijst is te vinden op mijn YouTube kanaal onder de titel Christien's Wandelvlogs

Nijmeegse Vierdaagse

16 juli 2018
Eindelijk is het zover... aanmelden op de wedren.

 

's Nachts bijna niet geslapen van de spanning...


Dinsdag 17 juli

Ik vond er helemaal niets aan, die eerste dag. Pfff.... wat een mensenmassa. De hele dag gelopen met een steen in mijn maag... Hoe had ik het ooit kunnen bedenken om hier aan mee te doen... Op de wedren werd ik ook nog eens niet goed... op het nippertje, kwart voor 5, kon ik me toch nog afmelden en kreeg ik een startkaart voor de volgende dag.

Woensdag 18 juli 'ROZE WOENSDAG'

De tweede dag was een feestje! Fun, fun, fun!

Donderdag 19 juli

En de derde dag ook!

Vrijdag 20 juli, op naar Via Gladiola

Thuiskomst op zaterdag!

Het is dus mogelijk om van helemaal niks... zo te trainen dat je de Nijmeegse Vierdaagse kunt lopen... 4 x 40 km! I did it en ik wil volgend jaar weer. En... wie weet... we hebben hier ook een Elfstedenwandeltocht....

Het afgelopen jaar heb ik in weer en wind getraind, bruggen en viaducten op en af gelopen, wandeltochten mee gedaan en alles heb ik vast gelegd in 24 vlogs. De afspeellijst is te vinden op mijn YouTube kanaal onder de titel Christien's Wandelvlogs

Reactie schrijven

Commentaren: 0