Zo gezellig een kampvuur....

 

Liedjes in je hoofd, dat overkomt iedereen wel eens. De ene keer is het leuk, de andere keer hinderlijk.


Als ik met onze kampvuurtjes in de weer ben is er altijd

één-en-hetzelfde liedje wat door mijn hoofd spookt.
Het is een leuk liedje zolang u mij niet hoort zingen!


Ik kon het niet laten en voor de grap heb ik het liedje onder het filmpje gezet. Nu is het voor eens en voor altijd samen vereeuwigd.

WAARSCHUWING: 

dit lied brengt je, ondanks regenbuien en lage temperaturen, ogenblikkelijk in vakantie stemming, maar het refrein blijft verder de hele dag in je hoofd zitten! 


De serieuze versie van dit info filmpje over kampvuurtjes vind je elders op deze site en bij de kampvuurtjes in de WEBSHOP


Ik heb er geen problemen mee om mijn spontane ideeën met jullie te delen. Het past ook wel in komkommer-tijd...
en die hebben we ook in miniatuur... kijk maar bij komkommers ;-)

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Rien van den Heuvel (vrijdag, 12 augustus 2016 19:05)

  Heel leuk gedaan en inderdaad een passend liedje

 • #2

  Carel Janssen (zaterdag, 12 november 2016 01:36)

  Al van jongs af is Kerstmis voor mij heel belangrijk. Als uitvloeisel daarvan verzamel ik al jarenlang muziek die met dit feest te maken heeft. Op dit moment beschik ik over 12 dagen van 24 uur kerstmuziek. Opgeslagen in iTunes. Ik probeer ook van alle muziek de teksten te pakken te krijgen; soms lukt dat niet (copyright....!!) . Uiteraard zoek ik graag naar muziek die niet zo voor de hand ligt: Baskische liederen, Galisissche (Spanje), Malthese, IJslandse, Cornische, Welshe, Engelse cafeliederen (jawel!!!!!), Fär Oer-liederen, maar ook uit Zuid-Amerika (Peru!!!!!), liederen van Indianenstammen uit Noord-Amerika, Russische.....nou ja, overal vandaan. Maar uiteraard ook Nederlandse, Duitse, Franse en uiteraard veel muziek van allerlei componisten etc. etc. Zelfs kerstmuziek gezongen door katten, honden (ja, die bestaat). Enfin. je kunt het zo gek niet verzinnen......!!!
  Mijn favoriete kerstmuziek? Poolse, Roemeense en Tsjechische...... En ook ...hele oude...uit de 8e, 9e, 10e eeuw bijvoorbeeld.
  En zo heeft iedereen zijn afwijking!!!