Vervolg kooplust...

Ik wil toch graag nog wat toevoegen aan de vorige BLOG post. Het zou nu de indruk kunnen wekken dat ik zomaar, lukraak, alles bij elkaar koop. En ik hanteer wel degelijk een strategie!


Ooit ben ik begonnen met het maken en verkopen van kerstgroepen en langzamerhand kwam daar van alles bij.

 

Het begon met waterputjes en kampvuurtjes. Op dit moment kan met ons assortiment bijvoorbeeld een leuk miniatuur huishouden of markthal mee worden ingericht.

In het begin kocht ik alles in wat ik mooi vond en ik keek met de ogen van een ekster. Kaarsen, Kerstboomversiering, Kerstklokken. Toen ik ook nog Kerst-kaarten in het assortiment stopte voorspelden onze kinderen mij dat ik die uiteindelijk wel zelf zou gaan versturen net als de kaarsen waarvan de meeste hier thuis in rook zijn opgegaan.


Tegenwoordig is de ultieme voorwaarde dat ik het product niet alleen mooi moet vinden maar het moet vooral goed kunnen passen in een Kerststal-diorama. 
Ik vind wel dat ik mijn maatstaven best met een beetje fantasie mag verruimen. Kijk, Jozef was timmerman nietwaar en Maria zal toch ook hebben gekookt? Misschien de hemden van Jozef hebben gestreken? 

En daarom kan een houten schommelwiegje voor Kindje Jezus ook heel goed en mag Hij ook best in een Rotan wagentje rond worden gereden. En nu is het niet alleen geschikt voor bij de kerststal maar ook super leuk in allerlei andere tafereeltjes.  Vul maar in....poppen, beren, muizen, fantasie en sprookjeshuizen...  

Zo doen we dat, met een vette knipoog... als het maar leuk is!
Tot op zekere hoogte, dat dan weer wel... We moeten per slot van rekening een beetje geloofwaardig blijven ;-)

Product informatie

Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    De Ruyck Christelle (maandag, 29 februari 2016 07:52)

    Bedankt voor de snelle levering Christien. Ik heb gezien dat je in mei in Antwerpen op de poppenhuisbeurs staat. Als Ana kan gaan we zeker eens afkomen, ik kijk er al naar uit om je nieuwe spulletjes te ontdekken.
    Lieve groetjes,
    Christelle